21 augustus 2020, een inspirerende dag voor gelijkgestemde ondernemers.

Schrijf je in voor vrijdag 7 augustus 2020 en kies 3 van de 4 workshops waar je op dit moment het meest nood aan hebt. 

Kers op de taart zijn de inspirerende ondernemers, smakelijke hapjes en buitengewone setting in Kermt, slechts op een steenworp van Hasselt. Je gaat naar huis met inzicht en praktische tools over jouw financiën, je mindset, je uitstraling en je online zichtbaarheid.

Programma

We heten je om 08.30 van harte welkom in het inspirerende Parc 51 met koffie of thee. De eerste workshop - naar jouw keuze - begint stipt om 9 uur. Elke workshop duurt 1u45 min. Om 10.45 lassen we een zoete koffiepauze in. Vervolgens vliegen we er rond 11.15 - met de nodige cafeïne-refill ;-) - weer volop in en start de tweede workshop. Omstreeks 13.00 kan je genieten van een smakelijke lunch met uitzicht op de prachtige groene omgeving van Parc 51. Een uurtje later beginnen we aan de laatste workshop om rond 15:45 terug samen te komen voor een gezellig informeel netwerkmoment. Een beetje napraten, ervaringen uitdelen en elkaar beter leren kennen doen we graag onder het genot van een lekker drankje en hapje. 

Van harte welkom.

8:30 – 9:00 onthaal 

9:00 – 10:45 workshop 1

10:45 – 11:15 koffiepauze

11:15 – 13:00 workshop 2

13:00 – 14:00 lunch

14:00 – 15:45 workshop 3

15:45 – 17:00 drink - netwerkmoment

Op een prachtige inspirerende locatie in Hasselt

inspirerende setting met toffe ruimtes 

PARC 51 Kermt, Hasselt


Lummense Kiezel 51
3510 Hasselt

https://www.parc51.com/

Smaakvolle catering van FLVR by R

FLVR Catering: het ultieme culinair plezier

FLVR (flavour) vind je in lifestyle, mode, interieur, architectuur en cultuur maar zeker ook in het culinair beleven van de mens. Zonder smaakpapillen is het leven kleurloos en saai. Zonder smaak is je eten enkel voeding, bedoeld om je in leven te houden. Het plezier in eten komt er dankzij de smaak en dát is precies de bestaansreden van FLVR: mensen via uitgekiende, smakelijke en fraai gepresenteerde gerechten het ultieme culinaire plezier, en dus zin, in het leven bezorgen.

www.Flvr-catering.be

3 Workshop voor de prijs van 1

Wat is jouw investering?

Workshops met een losse waarde van 900 euro, nu op 1 dag gebundeld voor slechts 370 euro excl. btw (259 euroexcl. btw met kmo portefeuille) met netwerkgelegenheid én super lekkere catering op de inspirerende locatie parc 51 in Kermt. (Hasselt).

Laat je onderdompelen in kennis die je business boost. Een volledige dag met gelijkgestemden zoeken naar dé mindset, de controle over je cijfers, jouw unieke uitstraling en jouw online aanwezigheid. En dat in een interessante setting met de lekkere hapjes van FLVR catering.

Iets voor jou?

Om van deze dag een succes te maken en zodat iedereen er het maximale uit kan halen willen we werken met enthousiaste ondernemers die actief mee werken. Die echt voelen dat er wat schakels missen om te staan waar ze willen staan. Die fier op hun business zijn en willen groeien met of zonder personeel. Voel je je aangesproken? Wacht dan niet te lang... de plaatsen zijn beperkt tot 40 ondernemers. Telkens 10 per workshop. Zo kunnen we op ieders business anticiperen en onze hulp aanbieden.

Vragen? Opmerkingen?

Work y'r business


4 ondernemende vrouwen slaan de handen in mekaar om andere ondernemers te doen groeien. Het resultaat is een inspirerende dag met 4 workshops rond mindset, financiën, uitstraling & online zichtbaarheid.

21.08.2020 // Parc 51 - Hasselt